design & development

stay positive. be creative.

creativiteit voorop

Het zonnetje schijnt. De vogels fluiten. De lente doet zijn intrede. En toch is alles anders dan normaal. Het is crisis.

Deze Corona crisis vraagt ons het leven niet voor lief te nemen. Na te denken. Verschil te maken. Creatief te zijn en met nieuwe ideeën te komen. Een andere aanpak. Wellicht een maatschappelijke. Op die manier komen we er met z’n allen doorheen.

stilstand is achteruitgang

“Stilstand is achteruitgang” geldt nu meer dan ooit. Het leven gaat gewoon door en juist nu is het noodzaak met een frisse blik naar jouw bedrijf te kijken. Wat kan er anders? Welke boodschap wil ik naar mijn klanten overbrengen? Hoe kan ik online actief blijven in deze tijd?

Wij als worck zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanpassen van jouw website zodat jij deze optimaal kan benutten en jouw bedrijf zo goed mogelijk ingezet kan worden. Denk momenteel aan het implementeren van webshops voor de horeca en de inzet op online bereikbaarheid.

zijn jouw webteksten nog up to date?

Geeft jouw content de juiste boodschap aan jouw klanten? Onze copywriter kan jou eenvoudig van de laatste ontwikkelingen voorzien en tegelijkertijd jouw huidige teksten eens onder de loep nemen. Zijn deze wel SEO proof en van deze tijd? Stel je vraag aan Laurien.

design versie 2.0

Ben je nog blij met de branding van jouw bedrijf of kunnen jullie wel een kleine restyle gebruiken? Onze graphic designer is gespecialiseerd in het maken van logo’s en huisstijlen. Ook maken wij drukwerk als visitekaartjes en flyers. Stel je vraag aan Wouter.

nieuwe foto- of video content?

Bedrijfsfilms zijn tegenwoordig een must. Naast foto’s wil iedereen meer en meer bewegend beeld zien. Gebruik deze tijd om te investeren in het maken van de gaafste video’s of nieuwe foto’s. Uiteraard hanteren wij momenteel gegarandeerd 1,5 meter afstand tijdens opnames en fotoshoots. Stel je vraag aan Madeline.

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Een tijdperk dat om creativiteit en een hernieuwde blik vraagt. Wij denken graag met u mee!

Stay safe,

Team worck

× App ons?